Sandart

– en dansk succeshistorie

Som de eneste opdrættere i verden er det lykkedes AquaPri at få sandart til at gyde fire gange om året. Derfor kan vi altid levere helt frisk sandart til vores kunder.

Vi er stolte af at kunne levere bæredygtigt opdrættet sandart året rundt, især fordi det samtidig er fisk af den bedste kvalitet.

Det afspejles i, at kokke fra flere af de bedste restauranter herhjemme foretrækker vores opdrættede sandart frem for vildtfanget.

Kombinationen af den milde, eksklusive smag og kødets fine, faste konsistens gør sandart fra AquaPri til det åbenlyse valg inden for luksus seafood.

Vil du vide mere om sandart? Så klik her (eksternt link).

Billede af en stor sandart fra AquaPri
AquaPri har fuld kontrol over sandartens livscyklus
AquaPri Innovation
Vores udviklingsafdeling hedder AquaPri Innovation, og er oprettet med det hovedformål at udvikle udvikle bæredygtigt opdræt af sandart i recirkulerede anlæg.

Bæredygtigt opdræt anbefalet af WWF

Vi opdrætter kun sandart i fuldt recirkulerede anlæg, som er meget miljøvenlige, og genbruger vandet næsten 100%. Det er netop denne type af sandartopdræt, som anbefales af Verdensnaturfonden (WWF).

Miljøbevidste forbrugere kan derfor nyde sandart fra AquaPri med god samvittighed som et bæredygtigt alternativ til den vilde fisk, der desværre er truet flere steder.

Opførelse af nyt sandartanlæg

AquaPri har investeret 65 millioner kr. i et nyt top-moderne sandartanlæg, som ligger på Haugårdsvej 4b, 6600 Vejen. Anlægget står færdigt og blev indviet officielt den 1. april 2016.

Du kan læse mere om anlægget her.

Sandart og spisepinde

Sandarten er især populær i Europa, hvor den primært sælges i luksusrestauranter.

Kødet har en unik, delikat konsistens, og er velegnet til mange forskellige retter.