Ørredkaviar

– sikkert og bæredygtigt til hele verden

Kaviar lavet af ørredrogn

Fra rogn til kaviar

Det er en ganske enkel proces, som udgør forskellen på rogn og kaviar. Den begynder umiddelbart efter, vi slagter vores ørreder.

Rognsækken fjernes fra fisken med håndkraft, hvorefter de ferske ørredæg tages ud, og hinderne fjernes. Herefter saltes æggene, og forarbejdes i henhold til kundernes individuelle ønsker.

Så er rognen blevet til kaviar, og er nu klar til at blive eksporteret til kunder over hele verden.

Udsøgt smag, perfekt konsistens og en smuk orange farve. Det er de kvaliteter, der gør, at ørredkaviaren fra AquaPri er unik og blandt de fineste i verden.

Som den største producent af ørredkaviar i Danmark er det meget vigtigt for os kun at levere allerhøjeste kvalitet.

Derfor er vi også stolte af,  at det meste af vores kaviar sælges til Rusland og Japan. Det er nemlig begge lande, hvor man har en lang tradition for at fremstille og spise kvalitetskaviar.

Gennem mange års arbejde med rogn og kaviar på vores faciliteter i Årøsund har vores specialiserede medarbejdere udviklet deres helt egne metoder til at sikre, at vi altid kan producere den ønskede kvalitet.

Det betyder også, at vi er i stand til at specialfremstille kaviar til dig, hvis du har behov for det. Vi ser det som vores kernekompetence at kunne opfylde dine individuelle ønsker, og håndplukke lige netop den kvalitet du har brug for.

Hvis du vil vide mere om vores rogn og kaviar, kan du kontakte salgs- og logistikafdelingen.

Frisk rogn forarbejdes til Sujiko
Sujiko
Hvert år fra november til januar arbejder japanske specialister på vores faciliteter i Årøsund, hvor de forarbejder vores kvalitetsrogn til den japanske specialitet ”Sujiko”.

 

Uforarbejdet "grøn" rogn pakket til transport


Uforarbejdet rogn
Vi sælger også den ferske, uforarbejdede ørredrogn, som populært kaldes “grøn rogn” (green roe). Den leveres typisk nedfrosset i kasser af 22,5 kg.